MHP Sultangazi İlçe Başkanlığından İftara Davet

Okunma: 1340
Sultangazi 15 Haziran 2016 13:28
Videoyu Aç MHP Sultangazi İlçe Başkanlığından İftara Davet
A
a

“ Bölünürsek yok oluruz, Bölüşürsek tok oluruz” şiarıyla her yıl geleneksel hale getirdiği ve binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar buluşmasını bu Ramazan ayında da devam ettiriyor.

17. 06. 2016 tarihinde Nota 2 Düğün salonunda gerçekleşecek iftar yemeğine Sultangazi’nin önemli sivil toplum kuruluşları, mülki ve idari amirlerinin, siyasi parti temsilcilerinin katılımı bekleniyor.
 
İftar programı ile ilgili bilgi veren Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza bu Ramazan ayında da devam ediyoruz. Af etme, hoş görme, birlik olma, bölüşme ayı olan Ramazan ayında bile hain emellerine ara vermeyen ve bizleri bölmek, ayrıştırmak isteyenlere inat bir sofra etrafında, bir amaç uğruna buluşacağız. Sultangazi’nin birliğini, beraberliğini herkese göstereceğiz. Sultangazi halkının katılımıyla düzenleyeceğimiz iftar programı 17 . 06 2016 tarihinde Nota 2 Düğün salonunda gerçekleşecektir. Tüm sultangazi halkını bu kutlu buluşmaya bekliyoruz” dedi.
 
Sultangazi MHP İlçe Başkanı
        
              Yusuf Özel   
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat