MHP Ramazan'ın Coşkusunu Birlikte Paylaştı

Okunma: 521
Sultangazi 18 Haziran 2016 09:44
Videoyu Aç MHP Ramazan'ın Coşkusunu Birlikte Paylaştı
A
a

MHP Sultangazi İlçe Teşkilatı geleneksel hale dönüştürdüğü iftar programlarına bir yenisini ekledi. Nota 2 düğün salonunda gerçekleşen iftar programına MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Osman Gür,Birol Gür,Yavuz Tellioğlu,Rıza Peker,STK temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel gerçekleştirdi. Özel konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel; “Sayın İl Başkan yardımcılarım, Sayın STK Başkanlarım, Sayım Muhtarlarım, sayın basın mensupları.
Çok değerli dava arkadaşlarım aziz Sultangazi'liler muhterem hanım efendiler, beyefendiler. Bu mübarek ramazan akşamında her birinizi en içten duylularımla selamlıyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu akşam kurulan iftar sofrasında beraber oturduk. Orucumuzu hep birlikte açtık. Gönülden gönüle akan kardeşlik ve muhabbet pınarlarından içtik. Allahtan niyazım tuttuğumuz oruçları ettiğimiz dua ları kabul etmesidir. Türklüğün şah ve şerifi olsun, ülkücülüğün adı hatırası ve varlığı dilerim ki ebediyetle buluşsun. İslam’ın gözyaşları kurusun. Milletim çok yaşasın.
İnanıyorum ki Cenabı Allah milliyetçi harekete, Türkiye’nin geleceğine sahip çıkma müdacelesinde yardımcı olacak, heyecanımızı, azmimizi ve emeğimizi karşılıksız bırakmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi en derin sevgi ve saygılığımla selamlıyor ve kucaklıyorum. Allah sofralarımızın bereketini artırsın, oruçlarımızı kabul etsin sağ olun var olun Allaha emanet olun”dedi.
 
MHP İstanbul İl Başkan Yarıdmcısı Osman Gür; “Saygıdeğer büyüklerim, sevgili küçüklerim;
Yüce Allah’ın lütfuyla bu Mübarek Ramazan ayının başta aziz milletimiz olmak üzere tüm insanlık âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
 
Mübarek Ramazan ayı boyunca eli kanlı bölücü hainlerin saldırıları sonucunda şehit olan MEHMETÇİKLERİMİZİN hüznü yüreklerimizi acıtırken, Ramazan sevincini tam anlamıyla yaşayabilmemiz mümkün olmuyor. Bu kutlu topraklar üzerinde Ezan-ı Muhammedi’nin dinmemesi, şehitlerin kanlarıyla kutsanmış olan al bayrağımızın göklerde dalgalanması uğruna canlarını feda eden yiğitlerimizin aziz hatıraları, yüreklerimizden gitmeyecek.

Bizler var oldukça, bu vatan için şehit olacak MEHMETÇİKLER her zaman var olacaktır. Bu vatanın her karış toprağı için kanını, canını verecek MEHMETÇİKLERİ doğuran analar var oldukça, bu vatan bizden başka kimseye yurt olmayacaktır. Bu güzel İftar sofrasında bizleri ağırlayan başta MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel ve Yönetimine, siz değerli ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 















1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat