MEVLÜT KANDEMİR KURMAYLARIYLA BİRLİKTE HÜSEYİN YILMAZI'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Okunma: 2656
Sultangazi 23 Şubat 2022 10:29
Videoyu Aç MEVLÜT KANDEMİR KURMAYLARIYLA BİRLİKTE HÜSEYİN YILMAZI'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve beraberindeki heyet, ES-ER DENTAL LAB. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Federasyonun çalışmalarını anlattı. Hüseyin Yılmaz’ı Federasyonda görmek istediğini, birlikte daha güçlü olacaklarının altını çizen Kandemir, Hüseyin Yılmaz abimi çok uzun zamandan beri tanırım. Ne kadar çalışkan, özverili ve fedakâr olduğunu herkes bilir. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)  olarak böyle değerli bir dostu aramızda görmek bizlere güç verir” dedi.  

 

ES-ER DENTAL LAB. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Yılmaz, “Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ile aile dostuyuz. Sizler gibi değerli dostlarla bir arada olmak aynı federasyon çatısı altında mücadele etmek çok güzel olacak. Ancak, siyasi bir partide Sağlık komisyon başkanı olmam, ayrıca İstanbul Erzincanlar Derneğini kurmak için verdiğimiz çalışmalar ortadayken zaman sıkıntısı çekmekteyim. Beni bilirsiniz bir şeye evet dedim mi o şeyin en iyisi olması için elimden geleni yaparım. Bu şartlarda Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)'e faydalı olamayacağımı düşünüyorum. İleriki bir süreçte İstanbul Erzincanlılar Derneğinin kurulması sonrası yönetim kurulu arkadaşlarıma böyle bir öneri getirile bilinir. Mutlaka değerlendireceklerdir diye düşünüyorum. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, federasyon çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat