Mevlüt Kandemir'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Okunma: 4050
Sultangazi 3 Aralık 2021 14:23
Videoyu Aç Mevlüt Kandemir'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Birleşmiş Milletler, 1992 yılında aldığı kararla engellilerin topluma kazandırılması ve insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması amacıyla 3 Aralık tarihini ‘Uluslararası Engelliler Günü’ olarak ilan etti. Bu anlamlı gün, önemli bir farkındalık günüdür. Bugün ve her gün engelli vatandaşlarımızın var olduğu farkındalığının oluşması ve hepimizin birer engelli adayı olduğu bilincinin tüm kesimlerde yerleşmesi önemlidir.
 
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) olarak bizler de engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve onları toplumsal hayata entegre etmek amacıyla çok sayıda çalışmayı hayata geçirme uğraşındayız. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepsine huzur, başarı ve sağlık dolu yıllar diliyorum.”
 
Mevlüt Kandemir
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı
 
1000
icon
Mücadele eden anne 3 Aralık 2021 14:37

Anneler çocuklarının ölmesini istemez, fakat engelli çocukların annesi çocuklarının önce ölmesini ister yüreği bin parça yana yana Çünkü Cennet çiçeğimizi soldurmalarından korkarız

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat