Mevlüt Kandemir, Abdulbaki Durmuş'u Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 9580
Sultangazi 30 Kasım 2023 10:55
Videoyu Aç Mevlüt Kandemir, Abdulbaki Durmuş'u Makamında Ziyaret Etti
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyon Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti. Gündem ile ilgili istişarede bulunan genel başkanlar yaklaşık 45 dakika görüştü.

Genel Başkan Mevlüt Kandemir “ Sivil toplum kuruluşlarının siyaset üstü olduğunu, hiçbir siyasi Parti’nin arka bahçesi olmadığını, yapılan çalışma ve hayata geçirilen projelerin sadece ve sadece halka yönelik olduğunu ifade etti. Bugüne kadar yüzlerce program düzenlediklerini, binlerce vatandaşı bu programlarda bir araya getirdiklerini ifade eden Genel Başkan Kandemir, Türkiye ve yurtdışında önemli bir potansiyele sahip olduklarını ifade” etti.



 Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ise şöyle konuştu. “ Gerek Sultangazi’de gerekse Adıyaman ve çevre illerde büyük bir kitleselliğe sahip olan Canbeyliler söz ve karar sahibi olma yolunda önemli bir mesafe almış durumda. Tüm Canbeyliler Derneği’nin kurulmasıyla birlikte her platformumda kendini daha iyi ifade eden Canbeyliler, bugüne kadar birçok tanınmış ismi derneğine konuk ederek kendinden söz ettirmiştir” dedi.



 Abdulbaki Durmuş: “Türkiye Tüm Dernekler Federasyon Genel Başkanı Mevlüt Kandemir’i derneğimizde ağırlamak, ülke gündemi ile ilgili istişarede bulunmak, sivil toplum kuruluşu olma değerlerini tartışmak bizlere büyük bir mutluluk verdi. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok çok teşekkür ediyor ayaklarına sağlık diyoruz” dedi.



Genel Başkan Mevlüt Kandemir: “ Misafirperverliğinden dolayı Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’a çok teşekkür ederim. Hoş sohbeti, sivil toplum kuruluşları hakkındaki düşünceleri, hemşehrilerine olan bağlılığını takdirle karşılıyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat