Mevlüt Harikases'ten Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 14505
Sultangazi 7 Nisan 2024 11:18
Videoyu Aç Mevlüt Harikases'ten  Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Değerli Dostlarım, Sevgili Dinleyicilerim ve İlahi Müzik Severler,

Yüce Allah'ın rahmet ve bereketiyle dolu Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bir kez daha kucaklaşmanın ve sevgiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İslam aleminin en müstesna günlerinden biri olan Ramazan Bayramı'nı heyecan ve neşeyle karşılamanın sevinci içerisindeyim.
 
İlahi müziğin büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkan her bir dinleyiciye, bu özel günlerin manevi hazzını en derin duygularımla yaşamanızı diliyorum. Müzik, kalpleri birleştiren, ruhları besleyen ve manevi yolculuklarımızda bize eşlik eden kutsal bir armağandır. Bu bayramda da müziğin bize sunduğu huzur ve dinginliği hissetmeye, sevdiklerimizle birlikte bu güzellikleri paylaşmaya davet ediyorum.
 
Ramazan Bayramı, ailemizle birlikte geçirdiğimiz güzel anların, dostlarımızla kucaklaştığımız mutlu anların ve birlikte iftar sofralarında buluşmanın vazgeçilmez zamanıdır. Bu mübarek günlerde, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularını daha da güçlendirelim. Birbirimize destek olalım, birlikte güzel bir dünya inşa edelim.
 
İlahi müziğin insanların kalplerinde bıraktığı izleri, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına kullanalım. Hep birlikte, sevgi ve hoşgörüyle dolu bir dünyanın hayalini kurarak, bu bayramı daha anlamlı kılalım.
 
Tüm İslam aleminin ve müzikseverlerin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini temenni ederim.
 
Bayramınız Mübarek Olsun
 
Mevlüt Harikases
İlahi Müzik Sanatçısı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat