Merve İle Ahmet Muhteşem Bir Düğünle Hayatlarını Birleştirdiler

Okunma: 8926
Sultangazi 2 Ekim 2022 17:31
Videoyu Aç Merve İle Ahmet Muhteşem Bir Düğünle Hayatlarını Birleştirdiler
A
a

Sultangazi'nin tanınan isimleri Ahmet Akoğul ile Merve Ural muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.




Sultangazi’nin sevilen ismi, Malatya Battalgazi İlçesi Kamıştaşlar Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkan Vekili iş insanı Hasan Akoğul ve Tülay Akoğul’un yakışıklı oğlu ile Sultangazi’nin tanınan ismi İş adamı Ender Ural ve Ümmühan Ural’ın dünyalar güzeli kızları Merve Ural muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Genç çifte Sultangazi’nin en seçkin mekanların başında gelen Ser Düğün Sarayında rüya gibi bir tören yapıldı. Düğüne Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Yasin Bakırcı, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkanı Nazife Özdemir, Malatya ili Battalgazi İlçesi Kamıştaş Köyü yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Gençlik Kolları Başkanı Turgut Gümüş, Geçmiş dönem Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Yunus Akkuzu, 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Emrullah Özdemir, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Çiğdem Özkan, Şah Hatayı Cemevi Başkanı Turan Güner, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Dernek Başkanları ve binlerce davetli katıldı.  


 
Salona alkışlar eşliğinde gelen genç çift ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı. Saatler boyunca çalan davul zurna eşliğinde yeni evli çift ve davetliler halay çekip doyasıya eğlendi. Düğünde  gönüllerince eğlenen çift ve davetliler, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un kıydığı nikahla birlikte bir ömür boyu mutluluğa adım attı.


 
Sultangazi’nin tanınmış isimlerinden Akoğul ve Ural ailelerinin evlatları Ahmet ve Merve düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikah akdini gerçekleştiren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun çifte ömür boyu mutluluklar diledi.


 
Ser Düğün Sarayında gerçekleştirilen törene Sultangazi Belediye Başkanı Av Abdurrahman Dursun, ailelerinin yakınları, akrabaları, dostları ve arkadaşları katıldı. Evlilikte esas olanın saygı ve sevgi olduğuna dikkat çeken Başkan Dursun, “Evlenmede asıl olan aile birliğinin ömür boyu mutluluk içinde korunmasıdır. Mutluluk karşılıklı sevgi, saygıya bağlıdır. İyi günleriniz olduğu kadar, kötü ve sıkıntılı günleriniz de olacak. Size düşen görev birbirinize destek olmanızdır. Bugün yüzünüzden okunan bu mutluluğun bir ömür boyu devam etmesini diliyorum. İnşallah şahitlerin huzurunda kurduğunuz bu aile, vatanına, milletine hayırlı evlatlarla çoğalıp büyüyecek. Sevginin sabır, sevginin sadakat, sevginin emek olduğunu hiçbir zaman unutmayın diyor ve size ömür boyu mutluluklar dilerken sizi yetiştiren her iki aileyi de kutluyorum. Allah mesut etsin” dedi. Atılan imzaların ardından Başkan Dursun, evlilik cüzdanını geline teslim ederken, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.



Ses sanatçısı Çağlar Öngel’in seslendirdiği bir birinden güzel parçalarla davetliler bol bol halay çekti. Muhteşem sesiyle davetlileri mest eden Çağlar Öngel, davetlilerin ısrarı üzerine uzun süre sahnede kalmak zorunda kaldı. Yemekli yapılan düğün töreninde davetliler salona sığmadı. Salonu tıklım tıklım dolduran davetliler yer bulmakta sıkıntı çekti.































 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat