Merkez Parti İstanbul İl Başkanlığı ‘Buradayız!’ dedi

Okunma: 536
Sultangazi 30 Mayıs 2016 23:48
Videoyu Aç Merkez Parti İstanbul İl Başkanlığı ‘Buradayız!’ dedi
A
a

Merkez Parti İstanbul İl Başkanlığı istişare toplantısı yapıldı. 39 ilçesi bulunan Megakent İstanbul’un önemine dikkat çekilen toplantıda, İl Başkanlığı olarak yeni bir yapılanma kararı alındı.

Geçtiğimiz günlerde Merkez Parti Genel Merkez binasında “Merkez Siyasette Alternatif Arayışları”başlığıyla bir siyasal kampanya başlatılmıştı. Sivil toplumda geniş yankı bulan bu girişim sonrası destek mesajları yağmıştı.

Bakırköy’de bir araya gelen Merkez Parti İstanbul İl Başkanlığı, bir kez daha merkez siyasette yeni bir alternatife ihtiyaç olduğu vurgusu yaptı. Toplantıya başkanlık eden Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Oğuz, siyasette doğru adresin Merkez Parti olduğunu söyledi. Oğuz, “Türkiye’de siyaset çok kötü bir dönemden geçiyor. Öte yandan bu süreçte Genel Başkanımız Prof.Dr. Abdurrahim Karslı önemli bir rahatsızlık geçirdi. Kendisi uzun süredir aramızda değil. Çok şükür sağlığı her geçen iyi gidiyor. Sayın genel başkanımız yakında aramızda olacak. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Merkez Parti olarak dimdik ayaktayız. İşte buradayız” diye konuştu.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat