Mehmet Kazanç'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 57
Sultangazi 7 Nisan 2024 11:14
Videoyu Aç Mehmet Kazanç'tan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Hemşehrilerim ve Değerli Üyelerimiz,

Ramazan Bayramı'nın yüreklerimize mutluluk, evlerimize huzur ve toplumumuza barış getirmesini dilerim. Bu özel günlerin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği müstesna zamanlar olmasını temenni ederim.
 
Tüm Canbeyler Derneği olarak, Ramazan Bayramı'nı, aile bağlarımızı güçlendiren, dostluk ve kardeşlik ilişkilerimizi pekiştiren bir fırsat olarak görüyoruz. Bu mübarek günlerde, bir araya gelme, paylaşma ve yardımlaşma duygularımızın daha da ön plana çıktığı, toplumsal dayanışmamızın güçlendiği anlar yaşamayı diliyoruz.
 
Bayramlar, hepimizin, özellikle de yalnız ve ihtiyaç sahibi olanlar olmak üzere, toplumumuzun tüm bireylerine ulaşmamız için birer vesiledir. Bu vesileyle, sevdiklerimizle birlikte, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmemiz; gönüllerimizdeki tüm olumsuzlukları silip, yerine sevgi, anlayış ve hoşgörüyü getirmemiz en büyük dileğimdir.
 
Bu duygularla, Ramazan Bayramı'nın, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diler, tüm Canbeyler Derneği üyelerimizin ve Sultangazi halkının bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Bayramın, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirerek, hepimize güzel günler, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederim.
 
Sevgi ve saygılarımla,
 
Mehmet Kazanç
Tüm Canbeyler Derneği Başkan Yardımcısı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat