Mehmet Kavak Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü

Okunma: 19111
Sultangazi 20 Ekim 2016 22:05
Videoyu Aç  Mehmet Kavak Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü
A
a

Darbe girişiminin yaşandığı gece direnişin simgesi olan, tankın üzerine çıkarak Türk Bayrağı sallayan Sultangazi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, Çankaya Köşküne çıktı. Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ’nün darbe girişiminde, canı pahasına sokağa çıkan ve darbeye karşı gelen Mehmet Kavak’ı kabul etti.

Mehmet Kavak, Çankaya’da

 
Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişimine karşı koyan, Sultangazi’nin önde gelen sivil toplum kuruluşu Tüm Canbeyler Derneğini kabulünde şunları söyledi. “ Adlarını tarihe altın harflerle yazan bu ülkenin vatandaşları Anadolu insanının asiliğini ölümsüz hale getirdiler. FETÖ’nün darbe girişiminde, canları pahasına sokaklara çıkan ve darbeye karşı gelen kahramanları işte burada" dedi. 


 

Yıldırım’dan Kavak’a özel ilgi

 
Türk milletinin darbe girişimi gecesi destan yazdığını, o gece her bir vatandaşın birer kahraman olduğunu vurgulayan Yıldırım, “ direnişin simgesi haline gelmiş kahramanlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Sizler adınızı tarihe altın harflerle yazdırdınız. Her biriniz Anadolu insanının kahramanlığını ölümsüz hale getirdiniz. Diyerek Sultangazi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak’a özel ilgi gösterdi."












1000
icon
sadiye seyhan 21 Ekim 2016 12:58

Mehmet başkanı tebrik ederim Allah yolunu açık etsin dava adamı düzgün kişiliği ile saygı duyduğumuz kardeşimiz Akparti Sultangazi teşkilatı olarak da başarıar dilerim isinde teşkilat ta

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat