Mehmet Kamar, Ramazan Etkinlik Alanında Göz Doldurdu

Okunma: 53137
Sultangazi 25 Mart 2024 10:44
Videoyu Aç Mehmet Kamar, Ramazan Etkinlik Alanında Göz Doldurdu
A
a

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleşen etkinliklerde, Yeniden Refah Partisi'nin 1. sıra meclis üyesi adayı Mehmet Kamar, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) tarafından organize edilen Adıyaman standında bir araya gelen vatandaşlar, Kamar'ı coşkuyla karşıladı.

Yerel yönetim seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmalarına hız veren Kamar, Sultangazi'de yenilikçi projeleri hayata geçirme sözü verdi. Etkinlikte konuşan Kamar, meclis üyesi seçilmesi durumunda, belediye meclisinde yaşanabilir bir Sultangazi için yeni projelerin peşinde koşacağını vurguladı.


 
Adıyaman temalı stand, zengin kültürel mirası ve yöresel lezzetleriyle katılımcıların dikkatini çekerken, Mehmet Kamar'ın etkinliğe katılımı, Sultangazi'de yaşayan vatandaşlar arasında olumlu yankılar uyandırdı. Kamar'ın yenilikçi ve halka yönelik projeleri, yerel seçim öncesi dikkatleri üzerine çekti.


 
Seçimlere günler kala, Kamar'ın bu etkinliğe katılımı, onun Sultangazi'deki popülaritesini ve yerel seçimlerdeki başarısını etkileyebilecek önemli bir adım olarak görülüyor. Yerel halk, Kamar'ın vaat ettiği projeleri ve Sultangazi için olan vizyonunu merakla bekliyor.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat