Medyanın umrunda olmayıp TEOG'da 1. olan Tunceli'li çoban Mahir Gündoğan

Okunma: 1016
Sultangazi 12 Haziran 2016 18:56
Videoyu Aç Medyanın umrunda olmayıp TEOG'da 1. olan Tunceli'li çoban Mahir Gündoğan
A
a

Bugüne içimi ısıtacak bir haberle başladım arkadaşlar. Tunceli'de dersten boşa kalan zamanlarında çobanlık yapan bir çocuk var. Bu çocuğun ismi Mahir Gündoğdu..

Kendisi TEOG sınavında 120 sorunun tamamını da doğru cevaplayarak tam puan alarak adını birinciler arasına yazdırmış. İşin en acı noktası ise ne biliyor musunuz?

Aptal saptal ünlülerin aldığı milyon dolarlık arabalar manşetleri süslerken Mahir'in çobanlıktan çıkan başarı hikayesi ufak bir haberle geçiştiriliyor. Bu ülkenin Mahirlere ve Mahir gibilere ihtiyacı varken anlayamadığım bir şekilde hiç kendisinden bahsedilmiyor bile. İşte bu yüzden halk haberciliği ve kişisel habercilik çok çok önemli.

Bir düşünsenize; Kırsal kesimde çobanlık yapan ve tüm imkansızlıklara rağmen dersini aksatmadan çalışan bir çocuk ve ailesinin duyduğu gurur var ortada. Mahir diyor ki, "Ege bölgesinde bir fen lisesinde okuyup doktor olmak istiyorum". Umarım istediğin mesleği elde edersin ve senden sonra gelecek olan nesile çok güzel örnek olursun. Çünkü her ne kadar ismin ön plana çıkartılmasa da sen özel bir çocuksun. Yanaklarından öpüyorum, hayatın boyunca hep bu azimde ol ve hiç vazgeçme..
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat