Medine Kurkut, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Okunma: 3867
Sultangazi 15 Haziran 2021 19:16
Videoyu Aç Medine Kurkut, Son Yolculuğuna Uğurlandı
A
a

Bir hafta önce Özel Bahat Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan, bugün sabah saatlerinde vefat eden Sükrü, Hüseyin ve Salih Kurkut'un annesi Medine Kurkut (76) son yolculuğuna uğurlandı.

Annesinin tabutuna omuz veren Hüseyin, Şükrü ve Salih Kurkut, tabutu cenaze aracından alarak Mezara kadar taşıdı. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından merhume Medine Kurkut, Yayla mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.



Cenazenin toprağa verilmesinin ardından taziyeleri kabul eden Kurkut ailesi, daha sonra Saray Şark Sofrasında annelerinin hayrına yemek verdi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı hayır yemeğinde dualar edildi taziyeler bildirildi.



Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, CHP Sultangazi bir önceki dönem Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Çakır, Deva Partisi Sultangazi Teşkilat Başkanı Av. Ali Yücel, Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneüi (AKYAD) Kurucu Başkanı Ahmet Süt, Kahta Federasyon Başkanı Osman Aslan, Teşikan Çevre Köyleri Dernek Başkanı Kemal Karakuş, Kilis Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz, Karadut Köyü Dernek Başkanı Mehmet Nuri Süt, Ses Sanatçısı İbrahim Ocak ve çok sayıda vatandaş katıldı. 





1000
icon
Musa saray 15 Haziran 2021 19:32

Kurkut ailesinin başi sağ olsun Allah rahmet eylesin kirwem Mekanı cennet olsun .

0 2 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat