Mahmut Yılmaz, Dualar ve Gözyaşlarıyla Sonsuzluğa Uğurlandı

Okunma: 3033
Sultangazi 23 Mayıs 2021 23:51
Videoyu Aç Mahmut Yılmaz, Dualar ve Gözyaşlarıyla Sonsuzluğa Uğurlandı
A
a

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde korona virüsü (Covid-19) tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden ve genç yaşta ölümüyle Sultangazi'yi yasa boğan, AK Parti Sultangazi bir önceki dönem meclis üyesi Mahmut Yılmaz, bugün öyle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin duaları ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

Mahmut Yılmaz Sonsuzluğa Uğurlandı

Mahmut Yılmaz’ın eşi, çocukları ve kardeşleri gözyaşlarını tutamadı. Yılmaz ailesini bu acılı gününde Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve Sultangazililer yalnız bırakmadı.



Hayatını kaybeden Sultangazi’nin renkli siyasetçisi, İstanbul tekstilciler ve fasoncular dernek başkan yardımcısı, bir önceki dönem AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz, Bugün Arnavutköy Kayabaşı mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz için Kayabaşı mezarlığında tören düzenlenirken cenaze namazı da pandemi koşulları nedeniyle mesafe kurallarına uygun yapıldı. Cenazeye siyaset, spor, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından birçok kişi katıldı. Ayrıca eski ve yeni belediye başkanları hazır bulundu. Yılmaz’ın galericilik yapan kardeşi, oğlu ve ailesi gözyaşlarını tutamadı.



Mahmut Yılmaz’ın Sultangazi’de birlikte siyaset yaptığı yol arkadaşları Ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, “Mahmut Yılmaz’ın çok iyi bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, "Çok üzgünüm, kendisi hem çok iyi bir insandı hem de çok iyi bir siyasetçiydi. Hepimizin başı sağ olsun. Pandemiden dolayı burada olması gerekenler şu an aramızda yoklar. Çok üzgünüz, değerli bir insanı kaybettik" ifadelerini kullandı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat