Mahmut İnan, İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığı İçin Son Virajda

Okunma: 41122
Sultangazi 22 Mart 2024 11:35
Videoyu Aç Mahmut İnan, İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığı İçin Son Virajda
A
a

Yerel yönetim seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde, İsmetpaşa Mahallesi muhtarlık yarışı da kızışmaya başladı. 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlere sadece birkaç gün kala, adaylardan Mahmut İnan, kampanyasını daha da yoğunlaştırarak, muhtarlık için iddialı bir şekilde yarışta öne çıkmaya hazırlanıyor.

Yerel halk arasında sevilen ve sayılan bir isim olan İnan, özellikle ortaya koyduğu yenilikçi projelerle dikkat çekiyor. Halkın refah ve mutluluğunu ön planda tutan çalışmalarıyla tanınan İnan, “Halka Hizmet” anlayışını benimsemiş durumda. İsmetpaşa sakinlerinin desteğini arkasına almayı başaran İnan, bu desteği, mahallelinin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, onlara çözüm üreten projeler geliştirerek elde etmiş görünüyor.


 
Mahmut İnan, seçim kampanyası boyunca özellikle mahallenin sosyal ve kültürel yaşamını geliştirecek, çocukların ve gençlerin daha iyi koşullarda eğitim alıp, vakit geçirebilecekleri projeler üzerinde durduğunu belirtiyor. Aynı zamanda, mahallenin altyapı sorunlarının çözümüne yönelik pratik ve uygulanabilir planları da halka sunmuş durumda.


 
Seçimlere günler kala Mahmut İnan, “Bu yarışı halkımızla birlikte koşuyoruz ve kazanacağımıza inancım tam” şeklinde konuştu. Halkın sorunlarına duyarlı yaklaşımı ve çözüm odaklı projeleriyle öne çıkan İnan, İsmetpaşa Mahallesi’nin geleceğini şekillendirecek önemli adımlar atmaya hazır olduğunu vurguluyor.
 
31 Mart’ta yapılacak seçimler, İsmetpaşa Mahallesi için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Mahmut İnan ve diğer adayların çekişmeli geçmesi beklenen bu muhtarlık yarışı, mahalle sakinlerinin de yakından takip ettiği bir süreç olma özelliği taşıyor. İnan’ın, halkın teveccühünü kazanarak muhtarlık yarışında ipi göğüsleyip göğüsleyemeyeceği ise 31 Mart’ta belli olacak.


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat