Lütfü Sav'ın yeğeni Hayri Elmas Son Yolculuğuna Uğurlandı

Okunma: 3271
Sultangazi 27 Mart 2023 21:18
Videoyu Aç Lütfü Sav'ın yeğeni Hayri Elmas Son Yolculuğuna Uğurlandı
A
a

Beyin kanaması geçirdikten sonra kaldırıldığı yoğun bakım servisinde 26 Mart’ta yaşamını yitiren AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Lütfü Sav'ın yeğeni Hayri Elmas, Sultangazi 50. Yıl Mahallesi Ravza Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Hayri Elmas’ın cenaze merasimine AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, Sultangazi Belediye Başkanı Basın Danışmanı Abuzer Korkmaz, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Sevenleri, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 
Kendisiyle iletişime geçtiğimiz AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Lütfü Sav, Hayri Elmas’ın “ Her şart ve koşulda doğruluğunu ve dürüstlüğünü bozmayan çok saygın bir insan olduğunu anlatarak "Böyle bir adamdı Hayri Elmas işte. Her türlü koşula, zorluğa, zorlamaya rağmen karakterinden, duruşundan, inanışından, mücadelesinden taviz vermeyen bir insandı. Bundan dolayı genç yaşına rağmen herkes tarafından saygı duyulan sevilen biriydi” diye konuştu.


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat