Kılıçdaroğlu’na Yapılan Çirkin Saldırıya Sultangazi’de tepki

Okunma: 755
Sultangazi 9 Haziran 2016 07:12
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu’na Yapılan Çirkin Saldırıya Sultangazi’de tepki
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Sultangazi İlçe Başkanlığı İstanbul Fatih’te Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıya tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Fatih Camii’nde katıldığı şehit cenazesinde, bir kişinin boş mermi kovanı getirip ayaklarının önüne bırakma saldırısına Sultangazi İlçe Başkanlığı tepki gösterdi.


 
Parti binasında basın açıklaması düzenleyen İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ye yapılan saldırının üst noktaya ulaştığını belirterek “ Bu saldırılar CHP olarak bizler daima demokrasiden, barıştan, özgürlüklerden, ülkemizin bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğimizden kaynaklanmaktadır.


 
Bu gerici ve Faşist anlayışın asıl amacı laik sosyal hukuk devletimizdir. Cumhuriyetin kurucu felsefesidir. Bu saldırıyı gerçekleştiren ve bunları besleyen anlayış geçmişte de Cumhuriyet Halk Partisi’ne geri adım attıramamıştır. Bundan sonrada attıramayacaktır CHP olarak bizler barışı, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, özgürlüklerimizi kadın erkek eşitliğini, laik Türkiye’yi savunmaktan asla ödün ve taviz vermeyeceğiz. Genel Başkanımıza yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, hiçbir saldırının bize boyun eğdirmeyeceğini birilerine hatırlatıyoruz” diye konuştu.
 
Çok sayıda parti üyesinin katıldığı basın açıklamasında sert açıklamalarda bulunuldu. Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu, gazetecilerin  yönelttiği soruları yanıtladı.   
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat