Kaymakam Ali Uslanmaz Türkiye Şampiyonu Futsal Takımını Kabul etti

Okunma: 1344
Sultangazi 18 Mayıs 2016 22:19
Videoyu Aç Kaymakam Ali Uslanmaz Türkiye Şampiyonu Futsal Takımını Kabul etti
A
a

Konya’da okul sporlarında Türkiye Şampiyonu olan, yapılacak olan Dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek Sultangazi Mevlana Ortaokulu Futsal Takımı’nı Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz makamında kabul etti.

Mevlana Ortaokulu Müdiresi Fahriye Elkin Altuğ, Özlem Çelik, Murat Bulut, Samet Koç, Mehmet Bozkurt’un da eşlik ettiği ziyarette, Uslanmaz, şampiyon takımın futbolcularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Sultangazi’nin birçok alanda elde ettiği başarıları spor müsabakalarında da sürdürdüğünü ifade eden Uslanmaz, bu ilçede bireysel sporlarda bir çok başarılı sporcumuz mevcuttu. Ancak takım sporlarında ilki gerçekleştiren Mevlana Ortaokulu öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ediyorum. “ Bu ülkeyi yönetecek, bu ülkeye güzellikler, yenilikler getirecek ümitlerimiz sizlersiniz. Bunun yanında sizlerin bu başarısıyla, böyle bir kabiliyeti sergilemenizle, şampiyon olmanız ve bizleri yurt dışında temsil edecek olmanız dolayısıyla göğsümüzü daha bir başka kabartıyor. Rabim sizleri katılacak olduğunuz sonraki müsabakalarda da muvaffak eylesin inşallah ama böyle bir müsabakaya katılıyor olmanız ve sonraki müsabakalara katılmaya hak kazanmış olmanız gerçekten çok büyük bir başarı” dedi.
 
Öğrenci sporculardan aynı başarıyı derslerinde de göstermelerini isteyen Kaymakam Ali Uslanmaz, Futsal takımına başarılar diledi.     










1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat