Kastamonulular İftarda Buluştu

Okunma: 708
Sultangazi 28 Haziran 2016 06:40
Videoyu Aç Kastamonulular İftarda Buluştu
A
a

Sultangazi Belediyesi, Kastamonu Derneği ile ortaklaşa düzenlediği iftar programı ile dünyanın dört bir yanından gelen Müslümanlarla gönül sofralarında bir araya geldi. Kilometrelerce uzaktan İstanbul Sultangazi’ye gelen gençler bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Sultangazi Belediyesi, Sultangazi Kastamonu Derneği işbirliği ile organize ettiği iftar etkinliği ile 15 ülkeden gelen Müslüman gençlerle kurduğu gönül sofralarında bir araya getirdi. Binlerce kilometrelerce uzaktan İstanbul Sultangazi’ye gelerek Ramazan’ın bolluk ve bereketini bizlerle paylaşan ve Sultangazi Belediyesi’nin organize ettiği iftar yemeğinde bir araya gelerek, iftarı bir arada yapmanın mutluluğunu yaşadı.
 

Altunay Kutsal Emaneti Gençlere Bırakalım

 
Kastamonu Derneğini Sultangazi’de ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “ Ramazan’ı Şerif’in güzelliğini birlikte Dünyada ki birçok ülke Müslümanlarıyla birlikte paylaşalım diye ülkemize davet ettik. Çünkü biz nesilden nesile Mübarek Ramazanları bir ahenk içerisinde yaşatma sevdalısı olan Müslümanlarız. Biz edindiğimiz bu kutsal emanetti çok güzel bir şekilde bizden sonra gelen gençlere bırakmamız lazım. Çünkü bu gençlerin vebalini biz taşımaktayız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum “ dedi.

 
Dernek Başkanı, Tasa Sevince Hüzün ise Neşeye Dönüşür 

 
Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşliği sağlamlaştırdığını ifade eden Kastamonu Dernek Başkanı, “Ramazan ayı, küskünlüklerin sona erdiği, dargınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının sağlamlaştığı aylardandır. 11 ayın sultanı Ramazan ayı; o kadar ihtişamlıdır ki, gelişi bütün insanlık tarafından 11 ay beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayınız mübarek olsun. Ayrıca vermiş olduğumuz iftarımıza katılan başta AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’a AK Parti Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a Belediye Meclis Üyelerimize İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, siz değerli dostlarıma ve hemşerililerime teşekkür ediyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat