Karcan Beton'dan İşçilere Ek Ödeme

Okunma: 2758
Sultangazi 15 Kasım 2021 16:43
Videoyu Aç Karcan Beton'dan İşçilere Ek Ödeme
A
a

İstanbul'un ve Sultangazi'nin seçkin iş insanlarından Ercan Karabayır, "çalışanlarına destek amacıyla 20 Kasım'da 1000 TL. 20 Aralık'ta 1000 TL olmak üzere toplamda 2000 TL ödeme yapacak.

Her gün biraz daha derinleşen hayat pahalılığı karşısında işçi ücretlerinin açlık sınırının da gerisine düşmeye başlaması KSB Hazır Beton sanayi Tic. LTD. ŞTİ Yönetim Kurulu üyeleri Murat Karabayır ve Sercan Karabayır’ı harekete geçirdi.



Karcan Beton Onursal Başkanı Ercan Karabayır

“Evlatlarımla gurur duyuyorum. Yarabbi sana çok şükür. Buradan bütün iş insanlarını bu kampanyaya davet ediyorum” dedi.

Ercan Karabayır, Sosyal Medya Facebook hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi.  “ Hepimizin bildiği üzere yaşam koşullarının ve piyasa şartlarının kötüleşmesi nedeni ile bu durum personelimizin hayatına olan etkisini azaltmak amaçlı destek olmak adına kişi başı tüm personelimize 20 Kasım 1000 TL- 20 Aralık 1000 TL toplamda 2000 TL nakit ücret desteği yapılacaktır. Yapılan nakdi ücret desteği ileriki tarihlerde kesilmeyecek olup karşılıksız verilecektir.

Nakdi desteğin bu zorlu koşullarda size bir nebze nefes vermesini ve fayda sağlayacağını umut eder iyi çalışmalar dileriz” ifadelerine yer verildi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat