Karabayır Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Okunma: 599
Sultangazi 18 Ocak 2016 21:24
Videoyu Aç Karabayır Gözyaşlarına Hakim Olamadı
A
a

Sultangazi Kaymakamlığı'nın himayesinde; Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 2 No'lu Şubesi, Mehmet Akif Ersoy Camii Eğitim Merkezi, Karcan Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karabayır, İHH İnsani Yardım Vakfı Sultangazi Gönüllüleri ve İyilikder'in organizasyonu ile "İstanbul Sultangazi'den Diyarbakır'a Dost Kervanı" bugün saat 13:00'te Sultangazi Hükümet Konağı karşısındaki İETT durağından harekete geçti.

Sultangazi’nin seçkin işadamlarından Karcan Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karabayır, Diyarbakıra yapılan yardımın en büyük destekçisi oldu.  Gıda, battaniye ve ayakkabıdan oluşan yardım malzemeleri ile doldurulan 3 tır 18 Ocak Pazartesi 13:00'te yapılan uğurlama töreninin ardından yola çıktı. Diyarbakır Sur'da evlerini terketmek zorunda kalan kardeşlerimizin yanındayız diyerek başlatılan Dost Kervanı kampanyası her şeyden önce İstanbul'la Diyarbakır arasında bir sevgi ve kardeşlik köprüsü olmayı hedefliyor. 
Toplanan bu yardımların en önemli ayağını oluşturan, önemli bir destekte bulunan Sultangazi’nin seçkin işadamlarından Ercan Karabayır törende konuşma yaparken duygulu anlar yaşadı. Karabayır konuşmasında şunları söyledi. Ne olursunuz biraz empati kurun. Şu anda kar altında ve soğukta yardım konvoyunun yola çıkmasını bekliyoruz. Biraz üşüdük. Ancak birazdan hepimiz evlerimize iş yerlerimize sıcak mekanlarımıza gideceğiz. Diyarbakırda çocuklar üşüyor, yürekler üşüyor, analar üşüyor, ülke üşüyor. Topladığımız bu yardımlar bir nebze olsa da bir çocuğumuzu soğukta koruyabiliyorsa ne mutlu bize. Yüreklerimiz yangın yeri, yüreklerimiz bir serçe mahsumiyetiyle tir tir titremekte. Dualarımız sizinle küçük insanlar, dost ve şefkat elimiz sizin için uzanıyor güzel çocuklar derken göz yaşlarına hakim olamadı.
1000
icon
tesekur ederiz allahyardimcimiz olsn kardeslerim 30 Ağustos 2016 15:22

Cimenler insaat

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat