İstanbul'un Yükselen Değeri Şenkayalılar Derneği

Okunma: 5645
Sultangazi 14 Kasım 2022 19:41
Videoyu Aç İstanbul'un Yükselen Değeri Şenkayalılar Derneği
A
a

İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanı İş Adamı Osman Şeker, Erzurum Şenkayalıların İstanbul için önemini ve kuruluşundan bu yana yapılan projelerini anlattı.

Yaşam Gazetesi’nin düzenlemiş olduğu Sivil Toplum Kuruluşları ile ilgili programa katılan İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanı İş Adamı Osman Şeker, yaşam Gazetesi çalışanlarına teşekkür etti. Şeker, İstanbul Şenkayalılar Derneği’nin pandemi döneminde yapmış olduğu doğru ve planlı uygulamalarla yükselen değer haline geldiğini söyledi.




Şenkaya İlçesi’nin tarihi, doğal güzelliklerinin yanında stratejik açıdan da önemli bir bölge olduğunu hatırlatan Genel Başkan Şeker, İstanbul Şenkayalılar Derneğinin faaliyetlerini şöyle sıraladı.

 
1000
icon
Bakış Şimşek 16 Kasım 2022 01:58

Şenkayalı bir hemşerin olarak seninle gurur duyuyorum. Allah yolunu açık eylesin. Seninleyiz Başkanım.

0 3 Cevap Yaz
Osman ŞEKER

Bakış kardeşim teşekkür ediyorum

0 2
dürdane aktaş 16 Kasım 2022 01:56

Siz Şenkaya'nın gurur kaynağısınız. Sizi tanımıyorum ancak bu tür haberleri görünce yüreğimiz kabarıyor. Bir hemşeriniz olarak. Şenkaya sizinle gurur duyuyor.

0 3 Cevap Yaz
Osman ŞEKER

Dürdane hanım cok teşekur ediyorum

0 2
Ayşe Duymaz 15 Kasım 2022 20:10

Şenkaya'dan sevgiler selamlar. Başarılarınız daim olsun.

0 3 Cevap Yaz
Göksal polat 14 Kasım 2022 21:28

Erzurum Şenkaya lılar derneği başkanı sayın Osman şeker beye teşekkür ediyorum bu çalışmalarından dolayı hâkikaten örnek alınacak bir başkan ALLAH yolunu açık EYLESİN İNŞALLAH.çalışmalarında üstün başarılar diliyorum bende bir şenkayalı olarak elbette gurur duyuyoruz.

0 3 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat