İstanbul Şenkayalılar Derneği'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Okunma: 6394
Sultangazi 24 Mayıs 2021 17:43
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Derneği'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
A
a

Merkezi İstanbul Avrupa Yakasında bulunan İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, dayanışma ve Kültür Derneği, amatör spor kulüplerine yönelik malzeme desteğini aralıksız sürdürüyor.

İstanbul Şenkayalılar Derneği Şenkaya’da faaliyette olan amatör spor kulüpleri ve sporcuların antrenmanlarda ve müsabakalarda kullandıkları malzeme desteği devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana birçok konuda duyarlılığını ispat eden, yaptığı çalışmalarla örnek gösterilen İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, dayanışma ve Kültür Derneği, Şenkaya’da faaliyette olan Şenkaya Belediye Spor, Şenkaya Spor ve Esenyurt Köy Spora kulüplerinin talepleri doğrultusunda spor malzemesi desteği verdi.   



İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker, Dernek Başkan Yardımcısı Gürsel Polat ve Dernek yönetimi tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan, Forma, Krampon, Top, Eşofman ve spor malzemeleri kulüp başkanlarına ve yetkililerine teslim edildi.



Ayrıca Şenkaya Kaymakamı Çağlar Tekin, Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, Şenkaya Spor Kulübü Başkanı Kadir Erdoğdu, Esenyur Köyü Muhtarı Burak Şeker, Şenkaya Belediye Başkan Yardımcısı Göker Karabulut’un adının yazdırıldığı formaları kendilerine hediye ettiler.



İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker ve beraberindeki dernek başkan yardımcısı Gürsel Polat ve yönetimi Şenkaya Kaymakamı Çağlar Tekin,  Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, Şenkaya Spor Kulübü Başkanı Kadir Erdoğdu, Esenyur Köyü Muhtarı Burak Şeker, Şenkaya Belediye Başkan Yardımcısı Göker Karabulut’u makamında ziyaret etti. Osman Şeker, İlgi ve alakalarından dolayı İstanbul Şenkaya Dernek yönetimi adına kendilerine teşekkür etti.











1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat