İstanbul Şenkayalılar Derneği Kongre Öncesi Son Toplantısını Yapıldı

Okunma: 4623
Sultangazi 26 Mayıs 2021 18:52
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Derneği Kongre Öncesi Son Toplantısını Yapıldı
A
a

İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Osman Şeker Başkanlığında yapılan toplantıya Selçuk kılıç, Gürsel Polat, Soner Bülbül, Turgay Demir, Ozbay Kaygusuz, Ayhan Şahan, Emrah Sığın, Recep Eken, Mevlut Erdoğdu, Harun Öztürk, Emrah Boztaş, Gürses Polat, Metin Kaya, Koşar Polat, Olgun Ayaz, Turgay Polat, Yakup Aydın ve Gökhan Balcı katıldı.

Toplantıda İstanbul Şenkayalılar Derneği’nin olağan kongre öncesi son hazırlıklar gözden geçirildi. Dernek Başkanı Osman Şeker, 1. Olağan kongre sürecinde Dernek kongresinin Şenkayalılara yakışır şekilde, şölen havasında gerçekleştireceklerini belirti.



Şeker, “ Bir önceki çalışmalarımıza daha fazla katkıda bulunarak, Önümüzdeki günlerde Pandemi genelgesi doğrultusunda 1. Olağan kongremizi gerçekleştirip yolumuzda devam edeceğiz. İlk kongremiz olması münasebetiyle şölen havasında biz Şenkayalılara yakışır şekilde yapacağız.



Dernek yönetimimiz bu yenilenmeyle birlikte bugüne kadar elde ettiği rekorları daha üst seviyelere taşımak için çalışmalarına ara vermeden devam edecektir. Yeni olmamıza rağmen pandemi sürecine riyayet ederek, yapmış olduğumuz çalışmalar takdire şayandır. Gerek İstanbul’da gerekse Şenkaya’da yapmış olduğumuz çalışmalar halkımızın takdirine sunulmuştur. Pandemi sürecinde kapı kapı dolaşarak, maske, dezenfektan, ıslak mendil, kolonya ve benzeri malzemelerden oluşan hediye çantalarımızı mümkün olan herkese ulaştırdık. Ramazan kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine verdik. Spor ayakkabılarımızı gençlerimize ulaştırdık. Spor kulüplerimize malzeme desteği sunduk. Derneğimizin ajanda çalışması bitme aşamasında.



Dernek yönetimimiz, Şenkaya Kaymakamlığını, Şenkaya Belediye Başkanlığını, Esenyurt Köy Muhtarlığını ve Amatör Spor kulüplerimizi ziyaret ederek istişarelerde bulunmuş, onların ihtiyaçları doğrultusunda spor malzemeleri desteğinde bulunmuştur.



Bütün bu çalışmalarla yolumuza daha emin adımlarla devam etmek için kongre öncesi son toplantımızı gerçekleştirerek, bundan sonra yapabileceklerimizi masaya yatırdık. Dernek olarak tek derdimiz Hemşerilerimize ulaşarak onların sevinçlerine ve üzüntülerine ortak olmaktır. 



1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat