İstanbul'da Yapılan Uyuşturucu Operasyonu; 14 Kişi Gözaltında

Okunma: 367
Sultangazi 10 Eylül 2016 15:28
Videoyu Aç İstanbul'da Yapılan Uyuşturucu Operasyonu; 14 Kişi Gözaltında
A
a

İstanbul Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik dün operasyon düzenledi.

İstanbul Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik dün operasyon düzenledi. 79 adrese düzenlenen operasyona yaklaşık bin sivil polis katılırken, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ekipleri ve polis helikopteri de destek verdi. Adreslerde yapılan aramalarda 12 kilo 230 gram Bonzai, 1 kilo esrar, bin 200 tane uyuşturucu hap, 46 gram eroin, 1,5 gram kokain, hassas terazi, 2 tüfek, 3'ü kurusıkı, toplam 6 tabanca ile çok sayıda mermi ve şarjör ve 308 karton sigara ele geçirildi.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 33 KAÇAK YAKALANDI

Öte yandan polis ekipleri operasyon kapsamında arama yapmak için girdikleri bir evde yasadışı yollardan İstanbul'a gelen Pakistan uyruklu 33 kişi ile karşılaştı. Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 33 Pakistanlının yapılan ilk incelemesinde yurda kaçak yollardan girdiğini belirleyerek, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

14 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Operasyon kapsamında 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ki işlemleri devam ediyor
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat