İsmail Akkaya'dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Okunma: 1821
Sultangazi 28 Aralık 2022 14:03
Videoyu Aç İsmail Akkaya'dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı
A
a

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkan Vekili İsmail Akkaya, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Akkaya mesajında: "2023 Yılının ülkemiz, bölgemiz ve dünyadaki tüm insanlar için hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

Başkan Vekili İsmail Akkaya, mesajında şunları söyledi: “Yeni ümitler ve beklentilerle 2023 yılını karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde sadece ülkemiz değil, bölgemiz ve tüm dünya yeni bir döneme geçişin sancılarını yaşıyor. Şayet bu geçiş sürecini güçlü bir şekilde atlatır, hedeflerimizden kopmadan yolumuza devam edebilirsek parlak bir gelecek bizi bekliyor. Bunun için birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sımsıkı sahip çıkmak zorundayız.

Yanımızda Adıyamanlı Hemşerilerimizin desteği, arkamızda Federasyon üyelerimizin duası olduğu sürece, Allah'ın izni ve inayetiyle bizleri kimse yolumuzdan alıkoyamaz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, ailenizle, sevdiklerinizle huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.
 
İsmail Akkaya
Adıyaman | Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkan Vekili
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat