İş Adamları Mehmet Doğan ve Öztürk Akçam'dan Kampanyaya Büyük Destek

Okunma: 8509
Sultangazi 18 Nisan 2022 17:55
Videoyu Aç İş Adamları Mehmet Doğan ve Öztürk Akçam'dan Kampanyaya Büyük Destek
A
a

Adıyaman Gönüllüleri Deneği, Kahta Kaymakamlığı ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile başlatılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 23 Bin Öğrenciye 23 Bin oyuncak kampanyasına AKDOĞANLAR Tekstil MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanları Mehmet Doğan ve ortağı Öztürk Akçam'dan büyük destek geldi.

Merkezi İstanbul – Sultangazi’de bulunan Adıyaman Gönüllüleri Dernek Başkanı Nihat Yılancı, Başkan Yardımcıları Mustafa Çimen ve Mehmet Dinçer, AKDOĞANLAR Tekstil MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanları Mehmet Doğan ve ortağı Öztürk Akçam’ın konuğu oldu. Sivil toplum kuruluşların çalışmaları ve işlevi hakkında görüşmeler yapıldı. Nihat Yılancı 23 Nisan’da 23 Bin Çocuğa 23 Bin oyuncak kampanyası ile ilgili bilgi verdi.



Nihat Yılancı görüşmede şunları söyledi. “ Sivil toplum kuruluşu olarak büyük bir projeye imza attık. Kahta Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla çok kısa bir zaman diliminde 23 Nisan’da 23 Bin Çocuğa 23 Bin Oyuncak kampanyası başlattık. Dernek yöneticilerimizin gayret ve çabalarıyla, Adıyaman’ımızın fedakâr iş insanlarının desteğiyle hedefimize bir adım daha yaklaşmış bulunuyoruz. ADIYAMAN SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (ASİAD) Genel Başkanı AKDOĞANLAR Tekstil MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanları Mehmet Doğan ve ortağı Öztürk Akçam’ın desteği ve katkılarıyla kampanyamız beklenenin çok üzerinde ilgi gördü. Kampanyamıza destek sunan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı unutmayan Mehmet Doğan ve ortağı Öztürk Akçam’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.




Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanı, AKDOĞANLAR Tekstil MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Doğan, görüşmede şunları söyledi. “ Sivil toplum kuruluşları toplumları ayakta tutan, geleneklerimizi, göreneklerimizi, sosyal yapımızı ve sosyal faaliyetlerimizi genç kuşaklara aktaran çok önemli kurumlardır. Adıyaman Gönüllüleri Derneği bunu çok iyi yerine getiren bir sivil toplum kuruluşumuzdur. Türkiye’de ses getirecek çok güzel bir projeye imza attığını sizlerden öğrenmiş bulunuyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 23 Bin Çocuğa 23 Bin oyuncak kampanyası çok güzel bir proje. Özellikle Kahta Kaymakamlığı ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan bu kampanyaya destek sunmak istiyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Adıyaman’da öğrenim gören evlatlarımıza sizin aracılığınızla selam göndermek istiyoruz” dedi.  






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat