İş Adamı Ekrem Karataş, İftar Yemeğinde Sevenlerini Bir Araya Getirdi

Okunma: 11662
Sultangazi 28 Mart 2024 08:25
Videoyu Aç İş Adamı Ekrem Karataş, İftar Yemeğinde Sevenlerini Bir Araya Getirdi
A
a

Sultangazi'nin tanınan iş insanlarından ve Gelecek Partisi'nin İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi olan Ekrem Karataş, Ramazan ayının anlam ve önemini vurgulamak amacıyla bir iftar yemeği düzenledi. Bu özel etkinlik, Tüm Canbeyler Derneği'nde gerçekleşti ve Karataş'ın ev sahipliğinde yoğun bir katılımla yapıldı.

İftara, çeşitli politik figürler ve toplumun önemli kişileri de dahil olmak üzere, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’u temsilen Basın Danışmanı Abuzer Korkmaz, Gelecek Partisi'nden Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Yıldırım, Yeniden Refah Partisi'nden Sultangazi Meclis Üyesi adayı Mehmet Karataş, ve Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş katıldı. Etkinlik, yüzlerce vatandaşın da iştirakiyle, mekanın tamamen dolmasına sebep oldu.


 
Karataş'ın düzenlediği iftar yemeği, Ramazan ayının ruhunu yansıtan bir birlik ve beraberlik örneği oldu. Katılımcılar arasındaki samimi sohbetler ve paylaşılan iftar sofrası, topluluk üyeleri arasında dayanışmayı ve karşılıklı anlayışı güçlendirdi. Bu etkinlik, Ekrem Karataş'ın toplumla olan bağlarını daha da pekiştirdi ve Ramazan ayının paylaşma, bir araya gelme değerlerini ön plana çıkardı.








 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat