Adıyamanlı İş İnsanı Hüseyin Teke'den Kampanyaya Destek

Okunma: 2090
Sultangazi 15 Ekim 2021 13:38
Videoyu Aç Adıyamanlı İş İnsanı Hüseyin Teke'den Kampanyaya Destek
A
a

Sultangazi ilçesinde faaliyet yürüten hayırsever Adıyamanlı iş insanı Hasat Şapka Yönetim Kurulu Başkanı, Adıyaman İli Kahta İlçesi Adalı Hiniç Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Teke, basın Mensubu Oscar Melih için başlatılan " Senin de bir evin olsun " kampanyasına 5 000 TL bağış yaptı.

Adıyaman ve Sultangazi’nin tanınmış iş insanı Hüseyin Teke, Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşlarının basın mensubu Oscar Melih için “ Senin de bir evin olsun” çağrısıyla başlattığı dayanışma kampanyasına 5 000 TL bağış yaparak destek verdi. Hüseyin Teke, hemşerilerine çağrıda bulunarak imkânı olanların basın mensubu Oscar Melih’e destek olmalarını istedi.



Teke, “ Sivil toplum kuruluşlarının asil görevi yardımlaşma, dayanışma ve kültürümüzü yaşatmaktır. Bizim kültürümüzde zorda ve darda kalana yardım etmek en erdemli görevdir. Bir hemşerimize yardımda bulunmak onu ev sahibi yapmak bizim en büyük mutluluğumuz olmalıdır. Şimdi dayanışma zamanıdır. Bu kampanyaya tüm hemşerilerimin destek vereceğine inancım tamdır” dedi.
 


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat