İlhami Yıldız, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Okunma: 9864
Sultangazi 7 Nisan 2024 10:52
Videoyu Aç İlhami Yıldız, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı
A
a

Değerli Sultangazi Halkı ve Sevgili Müşterilerimiz,

Ramazan Bayramı'nın coşkuyla kutlandığı bu özel günde, tüm İslam aleminin ve sizlerin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Bu mübarek günler, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği zamanlardır.
 
Beşyıldız Çiçekçilik olarak, siz değerli müşterilerimizin ve tüm Sultangazi halkının Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bayramın sevincini ve mutluluğunu birlikte paylaşmayı dilerim. Bu bayram, sevdiklerinizle bir arada geçireceğiniz güzel anlarla dolu olsun, yüzleriniz gülümseyerek, kalpleriniz sevgiyle dolsun.
 
Ramazan Bayramı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirdiğimiz, birbirimize destek olmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırladığımız özel bir zaman dilimidir. Bu nedenle, bu bayramda komşularımızı, dostlarımızı ve ihtiyaç sahiplerini unutmayarak onlarla birlikte olalım.
 
Beşyıldız Çiçekçilik ailesi olarak, siz değerli müşterilerimizin her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu bayramda da, en güzel çiçeklerimizle sevdiklerinize mutluluk ve sevgi dolu bir bayram hediye etmeniz için buradayız.
 
Tüm Sultangazi halkının Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini temenni ederim.
 
Saygılarımla,
 
İlhami Yıldız
Beşyıldız Çiçekçilik Yönetim Kurulu Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat