İftarların En Güzeli Ciğerimsin de

Okunma: 670
Sultangazi 16 Haziran 2016 16:36
Videoyu Aç İftarların En Güzeli Ciğerimsin de
A
a

Sultangazi’nin sakinleri iftar saatinde hazırlanan bir birinden leziz iftar yemeğinde Ciğerimsin’de aynı sofra etrafında oruçlarını açtı.

Sultangazi sakinleriyle iftarda bir araya gelen Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Ramazan ayının tüm güzelliklerini Sultangazi’de yaşatıldığını ve paylaşıldığını söyledi. Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, tarafından Sultangazi’ye kazandırılan ve Sultangazi’nin damak zevki adresi olarak ta bilinen Ciğerimsin kebap ve ciğer salonunda verilen iftar yemeğine yoğun ilgi vardı.


 
Yüzlerce vatandaşın oruçlarını açtığı Ciğerimsin kebap ve ciğer salonunda iftar öncesinde kısa bir selamlama konuşması yapan ev sahibi Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, “ Birlik, beraberlik, mağfiret ve rahmet ayı olan Ramazanınız mübarek olsun. Rabbim tutuğunuz oruçları kabul eylesin inşallah. Bu yıl iftarımızı bu güzel mekanda yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel ve nezih mekanın Sultangazi’ye kazandırılmasında katkısı ve emeği olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu güzel mekanda eş, dost, konu, komşu Sultangazi sakinlerimizin aynı bereket sofrasında buluşturan Ramazan’ımız mübarek olsun” dedi.









 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat