İbrahim Ocak'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 55
Sultangazi 7 Nisan 2024 10:48
Videoyu Aç İbrahim Ocak'tan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Dostlarım, Değerli Müzik Severler ve Tüm İslam Aleminin Değerli Kardeşleri,

Bir kez daha gönüllerimizdeki sevgi ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı, manevi atmosferiyle ruhlarımızı aydınlatan Ramazan ayını geride bırakıp, şimdi sevinç ve neşe dolu bir Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Halk Müziği'nin bir neferi olarak, bu özel günlerde sizlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.
 
Ramazan ayı, sabrın, paylaşmanın ve dayanışmanın önemini bizlere bir kez daha hatırlatan, manevi açıdan en değerli zamanlardan biridir. Şimdi ise, bu kutsal ayın bereketinden ve huzurundan aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içinde bayram sevincini yaşama zamanıdır.
 
Müzik, duygularımızı ifade etmenin, ruhumuzu beslemenin ve insanları bir araya getirmenin en güzel yollarından biridir. Ben de Türk Halk Müziği'nin sesi olarak, bu bayramda da sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Müziğin gücüyle, kalplerimizi birleştirip, sevgi dolu bir bayram geçirmek dileğiyle...
 
Ramazan Bayramı'nın, tüm İslam aleminin ve insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını, dünya genelindeki huzursuzlukların sona ermesini dilerim. Sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni eder, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dilerim.
 
Bayramınız Mübarek Olsun,
 
İbrahim Ocak
Türk Halk Müziği Sanatçısı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat