İbrahim Harikases'ten Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 56
Sultangazi 7 Nisan 2024 10:45
Videoyu Aç İbrahim Harikases'ten Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Dostlarım, Saygıdeğer Hayranlarım ve Müzikseverler,

Hep birlikte yaşadığımız ve manevi hazzı en derinlerimizde hissettiğimiz bir Ramazan ayının daha sonuna geldik. Şimdi ise, kalplerimizi birbirine daha da yakınlaştıran, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren Ramazan Bayramı'nı karşılamanın sevinci içerisindeyim.
 
Müzik, duygularımızı ifade etmenin, gönüller yapmanın ve farklı kültürleri, hikayeleri bir araya getirmenin eşsiz bir yoludur. Türk Halk Müziği'nin bir neferi olarak, bu bayramın da müziğin birleştirici gücüyle, aramızdaki tüm farklılıklara rağmen birlik ve beraberlik içinde geçirilmesini diliyorum.
 
Bayramlar, aile bağlarımızı güçlendiren, dostluklarımızı pekiştiren ve bizleri bir araya getiren özel zamanlardır. Bu mübarek günlerde, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı anlar geçirmenizi temenni ediyorum. Gelin, bu bayramı da gönüllerimizi birleştirerek, müzikle iç içe, neşe dolu anlar yaşayarak kutlayalım.
 
Ramazan Bayramı'nın, tüm dünyaya barış, sevgi ve sağlık getirmesini dilerken, bir kez daha müziğin güçlü ve birleştirici mesajını hatırlatmak istiyorum. Bir notanın, bir melodinin nasıl kalpleri birleştirebileceğini unutmayalım ve bu bayramı, müziğin evrensel dilinde birleşerek kutlayalım.
 
Tüm İslam aleminin ve müziksever dostlarımın Ramazan Bayramı'nı kutlar; bayramın, bizlere yeni umutlar, mutluluklar ve huzur getirmesini dilerim.
 
Bayramınız Mübarek Olsun,
 
İbrahim Harikases
Türk Halk Müziği Sanatçısı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat