İbrahim Harikases'in Albüm Tanıtım Galası

Okunma: 8308
Sultangazi 8 Temmuz 2021 01:28
Videoyu Aç İbrahim Harikases'in Albüm Tanıtım Galası
A
a

Adıyaman'ın sevilen sanatçısı İbrahim Harikases, albümünün tanıtımı için Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde tanıtım gecesi düzenliyor. Ünlü sanatçı Hakkı Bulut ve Fatih Bulut'un destek verdiği gala'ya ilgi oldukça yoğun olacak.

Adıyamanlı sanatçı İbrahim Harikases’in çıkardığı “ Dünyanın Tadı Kaçtı ve Aşkı Gönülde Ara” Albümünün tanıtım gecesinde siz dostlarını salonda görmek en büyük arzusudur. Sultangazi İlçesi Esentepe Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı üzerinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek albüm tanıtımına ünlü sanatçı Hakkı Bulut ve Fatih Bulut İbrahim Harikases’e dayanışma ve destek verecek.



İstanbul İli Sultangazi İlçesi’nde yaşayan Adıyamanlı sanatçı İbrahim Harikases, daha önce ses getiren albümlerinden sonra piyasaya çıkardığı  “ Dünyanın Tadı Kaçtı ve Aşkı Gönülde Ara” albümünün galası renkli görüntülere sahne olacak.

Sanatçıya albümün çıkmasında her türlü desteği eksik etmeyen Adıyamanlı iş insanlarının yanı sıra galaya destek veren Adıyamanlı hemşerileri umuyoruz salonu tıka basa dolduracaklar. İbrahim Harikases başarılı sunumuyla katılımcıları mest edecek. 

Başta Adıyaman olmak üzere, Malatya, Sultangazi ve çevre ilçelerde yaşayan hemşerileri yoğun destek verip katılım sağlayacakları albüm tanıtım akşamında dostluk, dayanışma, birlik ve beraberlik görüntüleri hakim olacak. Bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerinde toplayan ve “ Dünyanın Tadı Kaçtı ve Aşkı Gönülde Ara” albümüyle başarısını taçlandıran İbrahim Harikases’i keyifle dinleyeceğiz. Harikases’in yeni albümü şimdiden müzik dükkânlarının raflarını süslemeye başladı.
 
10 Temmuz 2021 Cumartesi
Saat 17:00 – 21:00 arası
Esentepe Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat