İbrahim Harikases, Merhume Ablası İmmihan'nı Sonsuzluğa Uğurladı

Okunma: 1015
Sultangazi 12 Şubat 2024 20:53
Videoyu Aç İbrahim Harikases, Merhume Ablası İmmihan'nı Sonsuzluğa Uğurladı
A
a

İbrahim Harikases'in merhume ablası İmmihan, gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı. Cenaze törenine birçok önemli isim ve yakın dostu katıldı.

Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına binler katıldı. Siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren cenaze törenine şu isimler katıldı.



İbrahim Harikases'in sevgili ablası İmmihan'ın cenaze Törene, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Adıyaman Vakfı Başkan Vekili Abuzer Korkmaz, Adıyaman/Gerger Dernekler Federasyon Başkanı Av. Ali Acar, Adıyaman Dernekler Federasyon Başkan Yardımcısı, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Gölgeli Dernek Başkanı Abdulgani Tekin, Draksu Derneği Başkanı Ahmet Alak, Adıyaman İşadamları Derneği Başkan Vekili Mustafa Kamar, Dumlu Derneği Başkanı Hüseyin Kurkut, Akdoğan Dernek Başkanı Hacı Konan, AKYAD Derneği Eski Başkanı Ahmet Süt, Adıyaman Gönüller Derneği'nden Mustafa Çimen, 50. Yıl Mahalle Muhtar Adayı Ramazan Kızıl ve çok sayıda siyasi, STK temsilcisi, basın mensupları, işadamları ve vatandaşlar katıldı.



İmmihan'ın vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Törende dualarla ve gözyaşlarıyla son veda edildi. İmmihan'ın hayatı boyunca sağladığı anlam dolu anılar, cenaze töreninde yakınları tarafından paylaşıldı. Sevenleri, onun hatırasını daima yaşatacaklarını belirtirken, aileye ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.


 
İmmihan, sevgi dolu kişiliği ve iyilikleriyle tanınan biriydi. Ardında sevgi ve hoşgörü dolu bir iz bırakarak aramızdan ayrıldı. Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz

















1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat