İbrahim Harikases, Halka Mal Olmuş Bir Sanatçıdır

Okunma: 4669
Sultangazi 1 Aralık 2023 23:13
Videoyu Aç İbrahim Harikases, Halka Mal Olmuş Bir Sanatçıdır
A
a

Dürüst, mütevazi kişiliği, sanatçı ahlakı ve halkla bütünleşmesiyle sadece Adıyaman ve Sultangazi'ye değil, halka mal olmuş Türk Halk Müziğinin usta sesi İbrahim Harikases, çevresi tarafında sevilen sayılan bir sanatçıdır.

Sultangazi ve Türkiye’nin birçok yerinde sevilen ve kendinden söz ettiren ünlü sanatçı İbrahim Harikases, Diğer tüm Adıyamanlı sanatçılar gibi İbrahim Harikases’de çok uzun yıllardır kendini müziğe adamıştır.
Özellikle Türk Halk Müziği’nde çok deneyimli olan ve tüm kesimler tarafından sevilen İbrahim Harikases, aslen Adıyamanlıdır.   


Uzun yıllardır, Türk Halk Müziğini çeşitli etkinliklerde, düğünlerde ve sıra gecelerinde icra eden İbrahim Harikases, muhteşem performansıyla kitleleri büyülüyor. Şuan piyasada birçok albümü ve klibi bulunmaktadır. Özellikle son çalışması halk tarafından çok beğenilmiştir.


İbrahim Harikases gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Ben aslen Adıyamanlıyım. Acılarla yoğrulan Anadolu insanıyız. Doğal olarak bu acılar bizim sanatımıza yansıyor. Halkın bağrında geldiğimiz için halkın duygu ve düşüncelerini, çektikleri acıları ve mutlulukları bizim esin kaynağımız oluyor. Bundan dolayı çok sevildiğimizin farkındayız. Sultangazi bizim sevdamız. Bu sevda yıllardır devam ediyor. Biz Sultangazi’yi seviyoruz, Sultangazi’de bizi seviyor” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat