Hüseyin Seçik'ten Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan'a ve Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Okunma: 10385
Sultangazi 29 Kasım 2023 23:30
Videoyu Aç Hüseyin Seçik'ten Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan'a ve Sağlık Çalışanlarına Teşekkür
A
a

Göğüs rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 10 gün yatmış olduğu Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan'a hemşire ve diğer görevlilere teşekkür eden Hüseyin Seçik, hayata dönmenin mucizesini mutluluğunu ve sevgisini paylaştı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi de tedavisi devam eden Hüseyin Seçik, ” Göğüs rahatsızlığı dışarıdan göründüğü gibi olmadığını ve bu hastalığa yakalanmayan bu acının ne olduğunu anlayamaz diyen ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi de yattığı süre içeresinde sağlığına kavuşmasında büyük katkıları bulunan, ellerinden gelen bütün çabaları esirgemeyen başta, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü,  Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, olmak üzere hemşire ve diğer görevlilere teşekkür ediyorum” dedi.
 

 
Yaşadıklarını anlatmaya kelimelerle ifade edemeyeceğini belirten Hüseyin Seçik, “Hiç kimse sanmasın ki, bu Hastanelerde yatanları ilgisiz ve bakımsız kalıyor.  İçinde bulunduğumuz bu süreçte bütün yatakların dolu olması ve hastaların yoğun olduğu bir ortamda sağlık çalışanların insan canına ne kadar değer verdiğini ve bizler için nasıl seferber olduklarına bizzat şahit oldum. Ve diyorum ki, bu sağlık çalışanlarına kalkan eller kırılsın. Benim yeniden hayata dönmeme sonsuz katkıları olan emek veren sağlıkçılara minnet ve şükranlarımı sunuyorum, tekrar hepsine ayrı ayrı bir kez daha TEŞEKKÜR ediyorum” dedi.


 
 
 
1000
icon
Mustafa şahin 30 Kasım 2023 07:44

Geçmiş olsun abi sağlık çalışanlarının hakkı hiç bir zaman ödenmez

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat