Hüseyin Seçik, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Okunma: 66
Sultangazi 7 Nisan 2024 10:27
Videoyu Aç Hüseyin Seçik, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı
A
a

Sevgili Sultangazi halkı ve tüm hemşehrilerim,

Bu mübarek Ramazan Bayramı'nın, hepimiz için umut, barış ve mutlulukla dolu günlerin başlangıcı olmasını yürekten diliyorum. Bayramların, aile bağlarımızı güçlendirdiği, dostluklarımızı pekiştirdiği ve toplumsal dayanışmamıza katkı sağladığı özel zamanlar olduğuna inanıyorum. Bu değerli günlerin, birlik ve beraberlik içinde, sağlık ve huzur dolu geçmesini temenni ediyorum.
 
Zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde, Ramazan Bayramı'nın getirdiği manevi atmosferin, kalplerimizi ısıtmasını ve aramızdaki sevgiyle dayanışmayı artırmasını umuyorum. Unutmayalım ki, birlik ve beraberliğimiz, karşılaştığımız her türlü zorluğu aşmamızın anahtarıdır.
 
Bayram sevincini, küçük büyük demeden herkesin hissedebileceği şekilde kutlamak, özellikle ihtiyaç sahiplerine, yaşlılarımıza ve çocuklarımıza ulaşarak onların da yüzünü güldürmek, hepimizin sorumluluğundadır. Bu vesileyle, Sultangazi'mizin güzel sokaklarında, evlerinde bayram sevincini yaşayan tüm vatandaşlarımızın, Ramazan Bayramı'nı kutluyor; bayramın, hepimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.
 
Sultangazi'nin birliği, dirliği ve kardeşliği için el ele, gönül gönüle nice bayramlara...
 
Hüseyin Seçik
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat