Hüseyin Kurkut, Adıyaman Vakfı Mütevelli Heyeti Tarafından Plaketle Onurlandırıldı

Okunma: 3730
Sultangazi 4 Nisan 2022 12:47
Videoyu Aç Hüseyin Kurkut, Adıyaman Vakfı Mütevelli Heyeti Tarafından Plaketle Onurlandırıldı
A
a

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, Adıyaman Vakfı Mütevelli heyeti tarafından hemşerilerine ve Adıyaman Vakfına yönelik yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı plaketle onurlandırıldı.

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, Merkezi Sultangazi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Dumlu Derneği çatısı altında yönetimiyle birlikte her yıl okullar açılmadan önce eğitim ve öğretim gören çocuklara yönelik başlattığı kışlık bot, mont ve kırtasiye desteği. Mübarek Ramazan ayında ayrım yapmaksızın her aileye gıda kolisi ve Köy meydanında taziye evinin yapılması çalışmalarından ve Merkezi Mahmutbey’de bulunan Adıyaman Vakfı çalışmalarındaki üstün başarısından dolayı Adıyaman Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından plaketle ödüllendirildi.



Düzenlenen törende Adıyaman Vakfı Mütevelli heyeti tarafından yaptığı üstün çalışmalardan dolayı ödüle layık görülen Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, duygularını şöyle ifade etti. Öncelikle beni plaketle ödüllendiren Adıyaman Vakfı Mütevelli heyetine çok teşekkür ederim. Bugüne kadar yapmış olduğum çalışmaları hemşerilerimi sevdiğim için, onlara değer verdiğim için gönüllülük esasına dayalı olarak yaptım. Yapmaya da devam edeceğim. Gerek Adıyaman da gerekse İstanbul’da ikamet eden hemşerilerim bizim baş tacımız. Onların sevinçlerini de üzüntülerini de paylaşmak bizim asli görevimiz. Beni plaketle ödüllendiren değerli Adıyaman Vakfımızın Mütevelli heyetine sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.     
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat