Hüseyin Kurkut, "Biz Adıyaman'a Sevdalıyız"

Okunma: 8139
Sultangazi 22 Ocak 2022 03:30
Videoyu Aç Hüseyin Kurkut, "Biz Adıyaman'a Sevdalıyız"
A
a

Sevgi, saygı, barış ve kardeşlik temelinde alkışlanacak işler yapan Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Kurkut, Dernekçilikte çok başarılı olduğunu kanıtladı.

Sivil Toplum Kuruluşunun amaçlarından en önemli olanı hemşerilerinin derdine sorununa derman olabilmektir. Zor dönemlerde hemşerilerin yanında olmak çözüm önerileri sunmaktır. Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Kurkut, en zor şartlarda bile köylülerini yalnız bırakmıyor.  

Mübarek Ramazan ayında ayrım yapmadan tüm köylülerine Ramazan kumanyası bırakarak gönüllerini hoş tutuyor. Okula giden tüm öğrencilerin kışlık bot, mont, kaşkol ve eldiven gibi ihtiyaçlarını karşılayarak onların sevincine ortak oluyor. Okulların açılmasına günler kala tüm öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime katkıda bulunuyor.

Sivil toplum kuruluşu olmanın gereklerini yerine getiren Kurkut, sevgiye, saygıya, hoşgörüye önem vererek tüm hemşerilerini kucaklıyor. Farklılıkları zenginlik gören anlayışla hareket eden Hüseyin Kurkut, dil, din, renk, etnik köken ve cinsiyet ayrımı yapmadan Adıyaman sevdasını her platformumda dile getirerek memleket hasretini ve özlemini dile getiriyor.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat