Haydar Polat, Gönüllerin Muhtarı Olmayı Başardı

Okunma: 1966
Sultangazi 31 Ekim 2021 10:12
Videoyu Aç Haydar Polat, Gönüllerin Muhtarı Olmayı Başardı
A
a

Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, Esentepe Mahallesinin farklı cadde ve sokaklarına ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Hafta içi farklı mekanları ziyaret eden Muhtar Polat, gönüllerin muhtarı olmayı başardı.

Mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelen Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, gerçekleştirdiği ziyarette kendisine yöneltilen talep ve önerileri not alarak gerekli mercilere iletiyor. Göreve geldiğinden bu yana Esentepe Mahallesi’nde gönül muhtarlığını hayata geçirmek için büyük çaba harcayan Polat. Her fırsata vatandaşla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip dertlerine ortak olmaya çalışıyor. 

Mahalle ve esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılanan Muhtar Polat, bir yandan yaşanılır bir Esentepe inşa etmek isterken, öte yandan mutlu ve huzurlu vatandaşlar görmek istediğini ifade ediyor. Vatandaşa dokunarak gönüllerde taht kuran Polat, biz halkın refahı ve mutluluğu için çalışıyoruz diyor.

Gönüllerin Muhtarı Haydar Polat şunları söyledi. “Esentepe Mahallemizin dört bir yanına en iyi hizmeti götürmenin gayreti içindeyiz. Muhtarlık mazbatasını aldığımız günden itibaren her fırsatta vatandaşımızla bir araya geliyoruz. Onların talep ve önerileri bizim için çok değerli. Bizim görmediklerimizi kimi zaman onlar daha iyi gözlemleye biliyor. Vatandaşımızın, mahallemizin yararına olan talep ve öneriler bizim başımızın üstünde yeri var. Olanaklarımız dahilinde çözebileceğimiz sorunları vakit kaybetmeden çözüme ulaştırıyoruz. Yapamadıklarımızı da ilçenin mülki ve idari amirlerine söyleyerek çözüme kavuşturmak için mücadele veriyoruz. Tek gayemiz vatandaşımızın mutluluğudur. Vatandaşımız mutlu olduğu oranda biz mutlu olabiliriz” dedi.   
 
 
1000
icon
Vahap Candan 31 Ekim 2021 22:54

Sevgili hemsehrim ve güzel dostum güzel insan. Her ne kadar senin muhtarlık bölgende ikamet etmiyor olsamda Bu güzel çalışmalarını Sevgi ve saygı dolu gönlünü görüyorum Çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyor, seni en içten duygularımla tabrik ediyorum Yolun açık olsun INŞALLAH şimdiden

0 2 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat