Haydar Polat, Esentepelilerin Gönlünde Taht Kurdu

Okunma: 3117
Sultangazi 26 Ekim 2021 19:44
Videoyu Aç Haydar Polat, Esentepelilerin Gönlünde Taht Kurdu
A
a

Sultangazi Esentepe Mahallesi Muhtarı Haydar Polat, göreve geldiği günden bu yana hiçbir zaman halktan kopmadı. " Makamın değil Halkın Muhtarı " olmayı başardı.

Esentepe Mahalle Muhtarı, Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat, göreve gelmesinin üzerinden geçen 7 yıl boyunca verdiği sözlerin arkasında durmaya devam ediyor. Ortak aklın inşa edileceği ve gönüllere köprüler kurulacağı vaadiyle göreve talip olan Haydar Polat, halkının hizmetkarı olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşların evlerine sürekli konuk olan Polat, bu sayede Mahallenin sorunlarını bizzat yaşayanlardan dinliyor. Son olarak bir namaz sonrası Muhtarlık makamına konuk olan bir teyzeyi dinledikten sonra sosyal medya Facebook’tan şöyle bir paylaşımda bulundu. “Her namazdan sonra Bediüzzamanı örnek alınarak okunan duada geçen "şeytanın ve siyasetin şerrinden Allah'a sığınırım" cümlesini paylaştı.



Esentepelilerin Gönlünde Taht Kurdu

Göreve geldiği gün yaptığı açıklamada “ Hiçbir zaman makamın adamı olmayacağız” diyerek yola koyulan Haydar Polat, Mahallenin esas sahibi olan hemşerilerimizden asla kopmayacağız. Halkın içinde halkla beraber yaşanılır bir Esentepe’yi birlikte inşa edeceğiz sözünün arkasında durdu.  Esentepe’nin marka bir mahalle olması adına gönül birliği yaptığımız vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. “Göreve geldiğimiz günün ertesinde Çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağımızı söylemiştik öyle de yapmaya devam ediyoruz” diyerek vatandaşın gönlünde, yüreğinde taht kurmaya devam ediyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat