Haydar Polat, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Okunma: 5991
Sultangazi 7 Temmuz 2021 17:43
Videoyu Aç Haydar Polat, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
A
a

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'nin 15 Mahalle muhtarını yok saydı.

Bir gün önce Sultangazi İlçesi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde park açılışı yapan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahalle muhtarlarına haber vermeden açılışı gerçekleştirdi. 

Bu duruma çok üzülen Esentepe Mahalle Muhtarı ve Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat, Sosyal medya hesabından tepkilerini dile getirdi. 2019 Mart ayında yapılan yerel yönetim seçimlerinde muhtarlarla sık sık bir araya gelen İmamoğlu, muhtarlarla birçok vaatte bulunmuştu.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Grand Cevahir Otel'de muhtarlarla bir araya geldiğinde şöyle konuşmuştu. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, muhtarların mahallenin sorunları ile çözüm mercileri arasında çok önemli bir köprü vazifesi gördüğünü dile getirmişti. 

İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda, muhtarların taleplerini, önerilerini doğrudan büyükşehir belediyesine ulaştırmalarını sağlayacak Mahalle Yönetişim Müdürlüğü'nü kuracaklarının sözünü vermişti.  Muhtarları günümüzün koşullarının gerektirdiği her türlü teknik donanıma kavuşturacaklarını kaydeden İmamoğlu, İBB Muhtarlık Şehir Bilgi Sistemi kuracaklarını belirtmişti. 

Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat, “650 Bin Nüfuslu, 15 Mahallesi bulunan büyük bir ilçede büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak bir açılış gerçekleştirilecek fakat Mahalle muhtarlarına ve muhtarlar derneğine haber verilmeyecek. Bu durum üzücü olduğu kadar kabul edilemez bir gelişmedir. Ya Ekrem İmamoğlu’nun bu durumdan haberi yoktur, ya da danışmanları kendisine yanlış bilgi vermektedir” dedi. 

Esentepe Mahalle Muhtarı ve Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat sosyal medya Facebook sayfasında şunları paylaştı. “ Dün Zübeyde Hanım Mahallesi'nde Ekrem İmamoğlu’nun Park açılışı yaptığını duydum Rahmetlik Ahmet Kaya'nın Bu Ne Yaman Çelişki Anne şarkısını söylemek geldi içimden 31 Mart 2019 seçim öncesi ve sonrası 23 Haziran 2019 seçim öncesi ve sonrası Muhtarları lüks otellerde ağırlayan Ekrem İmamoğlu Dün ilçemizde park açılışı gerçekleştiriyor ne yazık ki Sultangazi'de bir tane muhtarımız bundan haberdar değil öyle anlaşılıyor ki verilen vaatler söylenen sözler Bir dahaki seçimlere kaldı her zaman olmuştur Bugün de aynı zihniyet devam ediyor muhtarlara karşı muhtarlar olsanız da olmasanız da sizi yoksa yorum anlayışıyla yaklaşılıyor bunu da bilmenizi isterim muhtarlar eski muhtarlar değildir İstanbul iktidarının yolu muhtarlıklar dan geçer herkes aklını başına alsın

Sultangazi Muhtarlar Derneği adına
Sultangazi muhtarlar dernek başkanı Haydar Polat Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat