Haydar Polat, "Önümüzdeki Dönem Esentepe'yi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız"

Okunma: 23398
Sultangazi 2 Ocak 2024 06:36
Videoyu Aç Haydar Polat, "Önümüzdeki Dönem Esentepe'yi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız"
A
a

Esentepe Mahallesi'nde yaptığı güzel çalışmalarla gönüllerde yer edinen Haydar Polat, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi yok saymadan herkesi kucaklamayı başardı.

Dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmayan, Kürt, Türk, Laz ve Çerkez diye kimseyi ayrıştırmayan herkesi eşit derecede kucaklamayı başaran Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, görev süresince Esentepe Mahallesinin değerine değer kattı.
 
Esentepe Mahallesi halkının talepleri doğrultusunda hareket eden, halkın değer yargılarını önemseyen, Mahallesindeki cenazelere, düzgünlere ve taziyelere eksiksiz katılan hasta ziyaretinde bulunan Haydar Polat, Esentepe Mahallesinin eksikliklerini tamamlamak için de İlçenin mülki ve idari amirlerinin kapısını aşındırıyor.
 
Esentepe Halkı tarafından çok sevilen, yaptığı bir birinden değerli çalışmalarla hafızalarda yer edinen Haydar Polat, vatandaştan bir dönem daha yetki istiyor. Yaşanılır ve Modern bir Esentepe için emek harcayan, mahallede sevgi ve kardeşlik köprüsü kuran Polat, halkla gerçekleştirdiği sıcak ve samimi diyaloglar sayesinde çok seviliyor.
 
“Yeni dönemde yeni projelerle Esentepe Mahallesi daha güzel olacak”. Sloganıyla yola çıkan Haydar Polat, 2024’te yapılacak olan yerel yönetim seçimlerine Esentepe halkının desteğini arkasına alarak hazırlanıyor. Yeni dönemde bir birinden değerli projelerinin olduğunu söyleyen Polat, “Esentepe halkı en iyisine en güzelini hak ediyor” dedi.
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat