Harun Üstündağ'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 31
Sultangazi 6 Nisan 2024 17:06
Videoyu Aç Harun Üstündağ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Sultangazi halkı ve tüm değerli vatandaşlarımız

Ramazan Bayramı'nın, hepimiz için sevgi, barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği, mutluluğun ve huzurun kalplerimize dolu dolu yerleştiği bir zaman olmasını dilerim. Bu mübarek günlerde, birlikte geçireceğimiz değerli anların, yıl boyunca sürecek güzel hatıralara dönüşmesini temenni ediyorum.
 
Bayramlar, bize bir araya gelme, birbirimizi anlama ve paylaşmanın önemini hatırlatan, toplumsal değerlerimizi pekiştiren özel zamanlardır. Bu bayram da umarım hepimiz için, sevdiklerimizle birlikte, sağlık ve mutluluk içinde geçireceğimiz, unutulmaz anların başlangıcı olur.
 
Özellikle bu bayram, dünyanın dört bir yanında barışın ve huzurun hakim olmasına vesile olsun. İhtiyaç sahiplerine el uzatmanın, yardımlaşma ve dayanışma içinde olmanın öneminin daha da anlaşıldığı bu günlerde, kimseyi unutmadan, herkese ulaşmanın gayreti içinde olalım.
 
Sultangazi'mizin ve ülkemizin dört bir yanında yaşayan herkesin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım. Bayramın, aramızdaki sevgi, saygı ve anlayış bağlarını güçlendirerek, hepimize güzel günler, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.
 
Harun Üstündağ
Sultangazi'nin Sevilen İş İnsanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat