Gönüllerin Muhtarı Muhammet Ayşan Bu Dönem Aday Olmayacağını Açıkladı

Okunma: 1406
Sultangazi 13 Şubat 2024 01:14
Videoyu Aç Gönüllerin Muhtarı Muhammet Ayşan Bu Dönem Aday Olmayacağını Açıkladı
A
a

Gönüllerin sevilen ismi Muhammet Ayşan, yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili önemli bir karar açıkladı. Uzun yıllardır halkın teveccühünü kazanan ve "Gönüllerin Muhtarı" olarak anılan Ayşan, bu dönem aday olmayacağını duyurdu.

Muhammet Ayşan, yaptığı açıklamada, "Halkımızın gösterdiği sevgi ve güven beni her zaman onurlandırdı. Kıymetli mahalle sakinlerim Dostlarım 2019 yılında sizlerin destekleriyle Muhtarlık görevine geldim ben ve azalarım olarak sizlere hizmet etmeye çalıştık. Acısıyla tatlısıyla beş yılımızı tamamlamak üzereyiz. Bu zaman zarfında sizleri kırdıysam ve üzdüysem haklarınızı helal edin. Benden tarafa helâli hoş olsun. Önümüzdeki dönem muhtar adayı DEĞİLİM . Sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Sizler benim ailem oldunuz. Allaha emanet olun” dedi.
 
 
Ayşan, uzun yıllar boyunca mahallesine ve ilçesine hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, “benim yerime muhtar olacak arkadaşımda aynı kararlılıkla Cebeci Mahallesine hizmet edeceğine inanıyorum. Görev sürecimde gerek bana gerekse aileme gösterilen ilgi ve destek için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 
Muhammet Ayşan'ın aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte, seçim atmosferinde dengelerin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu. Ancak Ayşan'ın halk nezdindeki saygınlığı ve hizmetleri, gelecek süreçte de etkisini sürdüreceği düşünülüyor.
 
Gönüllerin Muhtarı olarak bilinen Ayşan'ın bu kararı, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve birçok kesimden takdir topladı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat