Gönüllerin Başkanı Av. Ali Acar, CHP'den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıklayacak

Okunma: 7607
Sultangazi 28 Kasım 2023 01:25
Videoyu Aç Gönüllerin Başkanı Av. Ali Acar, CHP'den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıklayacak
A
a

Av. Ali Acar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıklayacak. Dün CHP Sultangazi İlçe Başkanlığına giderek Adaylık Başvuru Formunu alan Av. Ali Acar, bugün resmi başvurusunu yapmak üzere yeniden ilçe başkanlığına gideceği bildirildi.

2014 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adayı olan, daha sonra 2018 yılında yapılan CHP İstanbul İl Kongresinde İl Başkan Yardımcılığına seçilen Av. Ali Acar, 2018 milletvekili genel seçimlerinde CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığından istifa ederek Adıyaman’dan CHP Milletvekili Aday Adayı oldu. Adıyaman | Gergerliler Federasyonu ( ADIGER-FED) Başkanı ve Anadolu Konfederasyonu ( ANA-KON) Başkan Vekili Av. Ali Acar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel yönetim seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı olmaya hazırlanıyor.


Av. Ali Acar, neden belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. “ Sultangazi yarım kalmış bir sevdamızın adıdır. Sultangazi’de sosyal  değişim ve çevresel gelişim için geliyorum” diyen Acar, Sultangazi’nin 15 Mahallesi ile ilgili projelerini tek tek anlatıp, başkan seçildiği takdirde ilçenin kültürel, ticaret, altyapı, imar, sağlık, eğitim, ulaşım gibi birçok konuda eksik kalan yatırım ve ihtiyaçlarının tamamlanması için çaba göstereceğini belirtti. Yaşanılır bir Sultangazi’yi örgütüyle birlikte inşa edeceğini ifade eden Av. Ali Acar, modern ve yaşanabilir bir Sultangazi için geliyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat