Gönüllerin Başkanı Av. Abdurrahman Dursun

Okunma: 9416
Sultangazi 31 Mayıs 2022 22:52
Videoyu Aç Gönüllerin Başkanı Av. Abdurrahman Dursun
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, kadınlara çocuklara ve gençlere yönelik başlatmış olduğu çalışma ile İstanbul'a örnek bir ilçe olacaklarının sinyalin verdi.

Hizmetleriyle Sultangazi halkının yaşam standartlarını yükselten Başkan Av. Abdurrahman Dursun, “halkımızın memnuniyeti çalışma şevkimizi artırıyor” dedi. Sultangazi’nin dört bir tarafına modern tesisler yapmaya devam eden Av. Abdurrahman Dursun, İstanbul’a örnek bir ilçe inşa etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Sultangazi’nin çehresini değiştirecek projelere imza atan Başkan Dursun, Sultangazi’yi yaşanılır bir ilçeye dönüştürdüklerine vurgu yaptı. “Sultangazi halkına daha iyi hizmetler sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 

İlçemize kazandırdığımız gençlik merkezleri, kadın merkezleri, kültür merkezleri, sosyal, kültürel ve spor merkezleriyle cazibe merkezine dönüşen Sultangazi çağın gereklerine uygu tesislerle her geçen gün biraz daha gelişiyor. Gençlere ve çocuklara yönelik eğitim veren sosyal tesisimiz ve hanımlara özel SU MEKAN çatısı altında hizmet veren çok amaçlı bir sosyal tesisimiz var.

Sultangazi halkının talepleri doğrultusunda hizmetlerimiz devam edecektir. Bu tür hizmetlerimiz ayrım yapmadan 15 Mahallemize eşit bir dağılımla inşa edilecek. Bütün çabamız yaşadığımız ilçenin değerini artırmak. Komşularımızın hayatını kolaylaştırmak ve insanımızı daha mutlu etmektir. Komşularımız için çalışıyor ve hizmet üretiyoruz. Komşularımızın gülen yüzleri, bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat