Gönüllerin Başkanı Abdulbaki Durmuş, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Okunma: 978
Sultangazi 20 Mart 2023 13:45
Videoyu Aç Gönüllerin Başkanı Abdulbaki Durmuş, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı
A
a

Sultangazi ve Adıyaman’ın sevilen ismi, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına giderek milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı.

Sivil Toplum Kuruluşlarının tanınan ismi, Adıyaman ve Sultangazi’nin sevilen Başkanı Abdulbaki Durmuş, kalabalık bir toplulukla AK Parti İstanbul İl Başkanlığına giderek milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı. Durmuş, "Çıktığımız bu ulvi yolda sonuç ne olursa olsun bu bizim insanlığa ve memleketimize hizmet etme aşkımıza engel olmayacaktır" dedi.



AK Parti İstanbul’da 28. dönem milletvekilliği aday adayı olarak başvuru yapan isimlerden biri de Sivil Toplum Kuruluşların önemli ismi Abdulbaki Durmuş oldu. Durmuş Aday Adaylık dosyasını AK Parti İstanbul İl Başkanlığına teslim etti.



Durmuş dosya tesliminde şöyle konuştu.  “6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde ve 15 Mart'ta yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara da sabır dileyerek başladı.



"Sonuç ne olursa olsun bizim hizmet etme aşkımıza engel olamayacaktır. Siyasetin insanlara hizmet etmenin tek yolu olmadığını hatırlatan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Durmuş, "İnsanı insan yapan kendi dışındaki insanların dertleri ile dertlenmesi, onların mutluluğu ile mutlu olmasından geçer. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir ve yine insanların en hayırlısı insanlara en çok faydası olandır tarzındaki yaklaşımlar insan olarak bizlerin, kendimiz dışındaki insanların hayatlarına da dokunma sorumluluğunu bizlere yüklemiş bulunmaktadır.


 
Bugüne kadar pek çok alanda elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince insana ve insanlığa faydalı çalışmalar yapmaya çalıştık ve yapmaya devam ediyoruz. Hayatımızın bundan sonraki sürecinde, siz değerli kardeşlerime, şehrime ve ülkeme daha faydalı işler yapmak adına yeni bir yola girmiş bulunuyorum. Siyaset insanlara hizmet etmenin tek yolu olmayıp, bu yollardan sadece bir tanesidir. Çıktığımız bu yolda sonuç ne olursa olsun bu bizim insanlığa ve memleketimize hizmet etme aşkımıza engel olmayacaktır. Çıktığımız bu yolun hayırlara vesile olması temenni ediyor, tüm aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi. -
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat