Giresunlular Mevlit Programında Bir Araya Geldi

Okunma: 526
Sultangazi 29 Ocak 2016 01:15
Videoyu Aç Giresunlular Mevlit Programında Bir Araya Geldi
A
a

Sultangazi Giresunlular Derneği’de her ayın son Perşembe günü gerçekleştirilen yakınlarını kaybedenler için anma ve mevlit programı düzenlendi.

Merkezi Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan Sultangazi Giresunlular Derneği her ayın son Perşembe günü gerçekleştirdiği mevlit programında birçok üyesini bir araya getirdi. Din görevlilerince Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı, dualar edildi.



Etkinliğe Bayrampaşa Giresunlular Dernek Başkanı Ali Öztepe ve Yönetimi, Eyüp Giresunlular Dernek Başkanı İsa Kayış ve yönetimi, Sultangazi AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Engelliler Komisyon Başkanı Hatip Akkuş, Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın Özel Kalem Müdürü Harun Değer, Sultangazi AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları Komisyon Başkanı Recep Altuntaş’nin yanı sıra çok sayıda kadınlı erkekli Sultangazi Giresunlular Dernek üyesi katıldı.
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Sultangazi Giresunlular Dernek Başkan Vekili Ahmet Demiray, şunları söyledi. “ Her ayın son Perşembe günü gerek ülkemizde son günlerde gelen acı şehit haberleri, gerekse ilimizin ve dernek üyelerimizin bugüne kadar Allahın Rahmetine kavuşan yakınları için mevlit programı düzenliyoruz. Değerli hocalarımızın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile hüzünleniyor rahmete kavuşan yakınlarımızı anıyoruz. Başta bu programda emeği geçen arkadaşlarımı ve bugün nazik ziyaretlerinden dolayı aramızda bulunan değerli konuklarımızı saygıyla selamlıyorum" dedi.













1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat